Eskin İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; verdiğimiz eğitimle tüm çalışanlarımızın, öğrenci ve velilerimizin yenilikçi, yaratıcı, öğrenen ve öğreten, yaşadığı çağa ve geleceğe uyumlu, yaşadığı topluma ve dünyaya katkı sağlayan, lider ruhlu ve kendini gerçekleştirmiş bireyler olması için çalışan teknolojinin en son teknikleriyle donanımlı model bir okul olmaktır.

Misyon: MİSYON Biz ESKİN İMAMHATİP ORTAOKULU olarak; Öğrencilerimizi, Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, Atatürkçü düşüncenin ışığı altında, milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, barışçı, kendine güvenen, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, kendisini, ailesini, vatanını ve tüm canlıları seven ve onlara saygı duyan, hür ve demokratik düşünen, ahlaklı, yeniliklere açık, lider ruhlu ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirebilmek ve geleceğe hazırlamak için varız

Başarılar: 2018-2019 yılında iki öğrencimiz Şanlıurfa Çeaş Anadolu lisesi ve Milli İrade Kız Proje lisesini kazanmışlardır.2022 LGS de bir öğrencimiz Milli İrade Kız Lisesini kazanmıştır. 2023 LGs de bir öğrencimiz Şanlıurfa Tes-iş Anadolu lisesini kazanmıştır.

Saatler: 08:20-15:05
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Her yıl LGS de puanlı okullara yerleşen öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50
Sportif Etkinlikler: 1
Bilimsel Etkinlikler: 1
Proje Çalışmaları: Yıllara göre değişmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Bulunmamaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda anasınıf hariç her sınıfta akıllı tahta ve internet bağlantısı bulunmaktadır.

WEB - https://eskinimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Eskin Mahallesi Eskin Sokak No 98 Bozova / Şanlıurfa

Yerleşim Yeri - ESKİN MAHALLESİ(KÖYÜ) BOZOVA/ŞANLIURFA

Adres - Eskin Mahallesi Eskin Sokak No 98 Bozova / Şanlıurfa

Ulaşım İlçe minibüsleri yarım saate bir hareket etmekte ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa iline : 63 km Bozova ilçesine : 24 km Adıyaman İline: 52 km ´dir.